Šarec je ponovno pisal neumnosti! Tokrat se spozna na slovensko glasbo!

V petek so se na poziv Rumenih jopičev na Prešernovem trgu zbrali slovenski harmonikarji, ki so s slovenskimi melodijami opozorili na zaničevanje naše narodnozabavne glasbe, kar si jo v zadnjem času privoščil levičarski protestnik Donovan Pavlinec in pred časom glasbenik Magnifico.

Šarec se v stilu Sepentinška ponovno smeši

A klovn glasbenih prireditev in odrov, je sedaj začel govoriti o domoljubju, čeprav je svojo kariero zgradil ravno na na britju norcev iz glasbenikov na račun Slovencev. Marjan Šarec pač ne more iz svoje vse bolj levičarske kože. Dnevi, ko je za svoje nastope (na roke) dobil po 700 evrov so minili, spakovanja na odru tudi ni več, parlament pa že nekaj časa ni več cirkuška arena.

Sicer pa se Šarec po odstopu s svojega mesta, ko je skočil v prazen bazen in vrgel puško v koruzo, spozna praktično na vse. Na delovanje države, na delo infektologov, ve koliko zaščitne opreme moramo porabiti, kakšni ukrepi morajo biti za zajezitev koronavirusa. In ve, kaj pomeni to domoljubje. “Poskušajo si prisvojiti domoljubje, narodnozabavno glasbo, na koncu pa še slovenstvo. Vendar je jasno, da je glasba univerzalni jezik, ki bo preživel politikante vseh vrst. Magnifico in spodaj našteti bodo za vedno v slovenskem spominu, rumeni jopiči pa samo ob okvari vozila!” je zapisal na twiterju, ki se je odzval na pisanje Rumenih jopičev, da dediči uspešnih glasbenikov niso narodna glasba, ampak samo njeni izvajalci.Marjan Šarec je postal torej strokovnjaku za prav vse, razen mogoče za “afero” lepo z Natašo! In prav veseli smo da mu bo v spominu ostala tudi kakšna Magnificova pesem. Mogoče je ta zelo primerna: “Magnifico je peder,” ali pa “Ko enkrat bom umrl,” no mogoče pa bo pesem Silvija posvetil “njegovi” lepi Nataši? Izbor je res pester in širok.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.