..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Šarec odslovil gasilce. Ti gredo na protestni shod v Ljubljano!

Marjan Šarec, gasilec, slika revija Jana

Marjan Šarec, obrambni minister naše države, tudi sam prostovoljni gasilec v domači Šmarci pri Kamniku, je očitno pozabil na to, ko se je prelevil v ministra.

Na ministrstvu za obrambo ne potrebujejo humorista na čelu obrambe, ampak človeka, ki bo reševal probleme. Pod to ministrstvo spadajo tudi poklicni gasilci Slovenije. Ti so vedno prvi na pogorišču, ko jih ljudje potrebujejo. A očitno zadnji pri razdeljevanju denarja. A minister Šarec se požvižga na vse skupaj.

Vlada pravi, da bodo gasilce obravnavali skupaj z ostalimi v javnem sektorju, kar pa je v nasprotju z dogovorom, ki so ga sklenili, je za24ur zvečer dejal generalni direktor sindikata poklicnih gasilcev David Švarc. Kot je dejal, so se dogovorili, da ločenih pogajanj ne bo in da bo vlada plačna nesorazmerja odpravljala s prenovo plačnega sistema.

»Ob vsej aroganci, ki smo je deležni, smo prisiljeni v zaostrovanje aktivnosti,« je dejal Švarc. Poklicni gasilci iz vseh enot tako za 16. februar napovedujejo protestni shod v Ljubljani. 

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
65%
1km/h
0%
11°C
14°
9°
10°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon
1°
Tue

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.