Urška Klakočar Zupančič, DZ zamenjala kar za šank #video

klakočar
(zajem slike)

Ena najbolj norih idej Golobove vlade je ta, da za predsednico Državnega zbora postavi nekdanjo sodnico, ki je zaradi pisanja neumnosti izgubila službo, a pristala v politiki.


Očitno Urška Klakočar Zupančič, katera je od začetka samega nastopa, kot predsednica Državnega zbora polna afer in nerazumljivih odločitev. Spomnimo se samo njenega plesa pred častno četo slovenske vojske, mahanja z roko, kot da nebi bila pri pameti. Odvzemanje besede opozicijskim poslancem kar povprek. Odločitev kaj se lahko sprašuje predsednika vlade in kaj ne. Da o aferi falkon sploh ne govorimo.

Sicer pa si Urška Klakočar Zupančič zamišlja delo državnega zbora bolj po svoje. Enkrat ga spremeni v boksarski ring, kjer boksa s poslancem Dejanom Zavcem, drugič pa si domišlja, kot da je za šankom in na mestu za predsednico DZ vztrajno pije kavico.

Pa smo državljani s prihodom humorista Šarca, pred štirimi leti mislili, da smo dobili cirkus v parlament. A očitno pozabili, da glavna klovnesa šele prihaja?

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1.5km/h
40%
28°C
29°
28°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.