..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Urška Klakočar Zupančič, DZ zamenjala kar za šank #video

klakočar
(zajem slike)

Ena najbolj norih idej Golobove vlade je ta, da za predsednico Državnega zbora postavi nekdanjo sodnico, ki je zaradi pisanja neumnosti izgubila službo, a pristala v politiki.

Očitno Urška Klakočar Zupančič, katera je od začetka samega nastopa, kot predsednica Državnega zbora polna afer in nerazumljivih odločitev. Spomnimo se samo njenega plesa pred častno četo slovenske vojske, mahanja z roko, kot da nebi bila pri pameti. Odvzemanje besede opozicijskim poslancem kar povprek. Odločitev kaj se lahko sprašuje predsednika vlade in kaj ne. Da o aferi falkon sploh ne govorimo.

Sicer pa si Urška Klakočar Zupančič zamišlja delo državnega zbora bolj po svoje. Enkrat ga spremeni v boksarski ring, kjer boksa s poslancem Dejanom Zavcem, drugič pa si domišlja, kot da je za šankom in na mestu za predsednico DZ vztrajno pije kavico.

Pa smo državljani s prihodom humorista Šarca, pred štirimi leti mislili, da smo dobili cirkus v parlament. A očitno pozabili, da glavna klovnesa šele prihaja?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
64%
2.6km/h
0%
12°C
14°
9°
11°
Thu
11°
Fri
11°
Sat
7°
Sun
3°
Mon

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.