Šarec se pa joka? Čistega vina mu je nalila voditeljica soočenj, na Planet TV!

Marjan Šarec
Humorist Serpentinšek,(zajem slike)
Šarec se joka

Nova predstava Marjana Šarca v stilu Serpentinška in njegovih nebuloz? Zakaj člani LMŠ ne hodijo na soočenja na Planet TV?

Šarec noče na soočenja televizije Planet TV!

Ko si mislimo, da smo videli že vse, od “puškometalca” Marjana Šarca, pa se pojavi njegov zapis zakaj se člani LMŠ ne udeležujejo soočenj na Planet TV.  “Veliko dobivamo vprašanj, zakaj se stranka LMŠ ne udeležuje soočenj na Planet tv. Dolžan sem pojasnilo. Planet tv ima madžarskega lastnika in je del SDS ‘medijev’, ki hkrati prenašajo soočenja. To pomeni tudi Nova 24. Zato imamo stališče, da tja ne hodimo,” je pojasnil nekdanji “premier” Marjan Šarec, ki se je pred leti na našem mediju udeleževal predvolilnih soočenj.

Voditeljica na Planet TV, Valentina Pleskan pa Šarcu sporoča tole: “Kaj sporočaš s takšnim vedenjem? Da ne spoštuješ volivcev, ki gledajo tako “češke” kot tudi “madžarske” medije? Da se “boriš” proti politiki, ki ji očitaš točno to kar počneš sam?”


O tem, da je treba delovati povezovalno in ne izključevalno, pa Šarec ne sliši. 

A glej ga, ravno Šarec, ki ne mara Madžarskega kapitala, je bi na soočenju ravno na NOVA24TV, ko je mislil, da bo postal predsednik države! S poudarkom na, MISLIL!

VREME

Maribor
oblačno
78%
1km/h
99%
17°C
19°
15°
15°
Wed
13°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.