Se bo Mariborčan zavihtel na selektorsko mesto slovenske reprezentance?

Matjaž Kek, slika Wikipedija

Slovenska nogometna reprezentanca bo morala dobiti novega selektorja. Med številnimi imeni pa izstopa ime Mariborčana, bivšega trenerja NK Rijeka in zanesljivo prvo ime med navijači Matjaža Keka.

Matjaž Kek naj bi tako vodil Slovenijo v kvalifikacijah za Euro 2020, Je torej vrnitev Mariborčana na klop slovenske reprezentance res le še stvar formalnosti? No beje vsaj še 14 dni ne bomo zaneslivo vedeli, a baje je ustni dogovor že sklenjen.

Kot poroča Večer sta se Mijatović in Kek pogovarjala že lani, ko se je iskal naslednik  Srečka Katanca. Takrat je bil Kek trener Rijeke, kluba, v katerem si je tako z rezultati kot javnimi nastopi ustvaril status najpriljubljenejšega Slovenca na Hrvaškem. A oktobra se je reška zgodba, ki je trajala skoraj šest let, zaključila, Kek je zapustil Kvarner, postal dosegljiv za druge “snubce”. A že jeseni 2017 je bil Mariborčan prvi favorit navijačev za vrnitev na slovensko klop, čeprav so se omenjala tudi druga imena.

V dobro slovenskega nogometa, ki je na najnižji možni točki, na čelu reprezentance potrebujemo izkušenega in odločnega človeka. kako se bo odločil Kek, pa bomo poročali tudi na našem portalu.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.