Še eno dno portala Necenzurirano. Z lažmi nad novo poslanko SDS?

ferjan
Jure Ferjan in Karmen Kozmus Ferjan, slika Nova24TV

Skrajno podel napad nad novo poslanko stranke SDS Karmen Kozmus Ferjan so si privoščili pri glavnem pljuvalniku proti vladi – portalu Necenzurirano.

Necenzurirano z lažmi nad poslanko SDS

Odlazkov levičarski “portal” Necenzurirano je takoj po nastopu funkcije nove poslanke SDS Karmen Kozmus Ferjan izvedel skrajno podel napad na njeno osebnost in sicer s seciranja pomočjo njenega diplomskega dela.

Kot se je izkazalo, so uporabili ponarejene zapise in anonimnega “komentatorja”. S tem niso skrajno ponižali le odlične študentke teologije in zgodovine, ki je diplomirala z oceno 10, temveč sami sebe. Kot že ničkolikokrat do sedaj, so izpadli neverodostojni in nevredni predstavniki svojega poklica.

Karmen Kozmus Ferjan ima 2 diplomi, “Politično delovanje Janeza Janše od leta 1988 do leta 1992″ in “Kazniva dejanja proti cerkvenim oblastem (ZCP, kan. 1370) v slovenskih medijih”. Mentor njenega diplomskega dela “Politično delovanje Janeza Janše od leta 1988 do leta 1992” je bil dr. Darko Friš, predsednik komisije pa dr. Matjaž Klemenčič, mednarodno priznani zgodovinar, ki je izrazito levih političnih nazorov. Predsednik komisije na zagovoru diplome “Kazniva dejanja proti cerkvenim oblastem (ZCP, kan. 1370) v slovenskih medijih” je bil msgr. dr. Maksimilijan Matjaž, aktualni celjski škof. Na obeh zagovorih so vsi 3 člani, dolgoletni profesorji in doktorji znanosti, vsako diplomsko delo soglasno ocenili z 10. Skupno povprečje na dvopredmetnem programu (zgodovina in teologija) je bilo nad 9. Piše portal Nova24TV.

Gre za kaznivo dejanje, ponarejanje originalnega zapisa?

Za diskreditacijo ljudi pri tem levem portalu so očitno dovoljena vsa sredstva, po očitno socialističnem sistemu. Ne samo neprimerno ampak skrajno zavržno je  ponarediti originalni zapis v diplomskem delu Karmen Kozmus Ferjan, kar je tudi kaznivo dejanje. Kako so prirejali dejstva za namene politične diskvalifikacije, si lahko ogledate na konkretnih primerih. Pri tem so Kozmus Ferjanovo obtožili pisanja navedb brez opomb, slovničnih napak ter propagandističnega pisanja. Da ostalih nizkotnih izrazov ne omenjamo. Očitno imajo pri Necenzurirano dobre učitelje bivšega partijskega sistema?

Se je pa zanimivo oglasil tudi vidni član SD Jan Škoberne, ki je zapisal: Mimogrede. Napadi na Jureta Ferjana in Karmen Ferjan Kozmus so žalostni, neprimerni, nepotrebni, otročji in bizarni. Ni čudno, da se mladi ne odločajo za aktivno državljanstvo. Dajte jim priložnost, namesto, da jih stiskate v kot, iz katerega je edini izhod radikalnost”

Kako že pravijo? Laž je nesmrtna duša komunizma, kar očitno na tem levem “pljuvalniku” znova in znova dokazujejo? Predlagamo jim, da si tudi v svoj logotip dodajo rdečo zvezdo, da bodo na daleč še bolj prepoznavni, in se ne bodo skrivali za banalnim naslovom Necenzurirano.

P.M.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.