Se je Gabrova znebila dr. Aleksandra Merla, ker ji ni zagotovil dvojčkov?

Gibanje Svoboda
slika je simbolna

Gibanje svoboda res nima sreče z Evropskimi volitvami. Tik pred zdajci je sodelovanje odpovedal direktor porodnišnice Postojna Aleksander Merlo.

Da zdravnik (porodničar) in nekdanji poslanec LDS Aleksander Merlo.ni več na listi, kaj šele da bi bil njen nosilec, kot je bilo tako rekoč predstavljeno na pikniku Svobode ob Zbiljskem jezeru, naj bi  ila  kriva kar Gabrova. Piše Požareport.


Šlo naj bi za javnosti prikrito sodelovanje med Merlom, Golobom in Gabrovo, s ciljem njene umetne oploditve. Začelo se je avgusta lani, sicer ne v Postojni, kjer je Merlo direktor državne bolnišnice, ampak na eni od zasebnih klinik v Ljubljani, kjer Merlo že vrsto let honorarno dela kot “zdravnik-dvoživka” in kjer so Gabrovo drugi pacienti tudi videvali. Gabrova naj bi si takrat zaželela celo dvojčka, vendar naj bi se z Merlom kasneje sprla (Merlo in Tina Gaber) in razšla, zato naj bi maščevalna Gabrova tokrat preprečila Merlu, da postane nosilec kandidatne liste, kar si je Merlo sicer želel.

In kako to zgleda pri hiši, kjer ženska nosi hlače? Gabrova, naj bi ukazala Golobu, da se Merlota znebijo na prefrigan način. Tako so mu šele včeraj, povedali, da ne bo nosilec liste in zdravnik Aleksander Merlo, ki mu je to prej osebno zagotovil in obljubil Golob sam, je nato častno odšel sam.

Očitno z dvojčki tudi ne bo nič. Si zamislite še dva mala Goloba?

VREME

Maribor
pretežno oblačno
84%
2.2km/h
83%
13°C
14°
12°
12°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.