Se je Golobu prikazala Marija? Sprejel je Pavla Ruparja.

Društvo 1.. oktober v Državnem zboru, slika Pavel Rupar

Po tem, ko se je Pavle Rupar z delegacijo 1. oktober mudil v prostorih Državnega zbora, zaradi začetka zbiranja podpisov za zakon o dvigu pokojnin je naletel na predsednika vlade. Slučaj ali naključje?

Po tem, ko je včeraj Pavle Rupar zapuščal prostore Državnega zbora je ekskluzivno za naš portal dejal, da je na hodnikih srečal predsednika vlade Roberta Goloba, kateri mu je po izmenjavi nekaj besed obljubil, da ga bo povabil v prostore vlade na pogovore. Nekaj minut  za tem, ko je Rupar že odhajal, so ga iz vlade že poklicali in z Robertom Golobom sta se dobila na kratkem pogovoru in odločila, da se bosta meseca maja usedla za isto mizo in se pogovorila o zahtevah inštituta 1. oktober glede pokojnin. 

Tako je Rupar zapisal za svojem facebook profilu (nelektorirano):

Ekipa v Državnem zboru.. V PONEDELJEK SE ZAČENJA ZBIRANJE PODPISOV NA UPRAVNIH ENOTAH k zakonu O DVIGU POKOJNIN! Podrobna navodila objavimo v nedeljo! DRAGE SLOVENKE IN SLOVENCI, upokojenke in upokojenci VELIK KORAK JE TO ZA NAS VSE! Nagovorit mlajše naj vas peljejo in tudi sami z vami vret prispevajo podpis, prosimo prostovoljce naj postavijo stojnice pred UE in omagajo ispolnito obrazce, ki jih boste dobili na UE, in jih bomo objavili tudi na naši internet strani, FB profilih.. OD PONEDELJKA GRE ZA NAS.  Obveščam pa vas tudi, da nas je na neuradni sestanek povabil tudi predsednik vlade Robert Golob in obljubil, da bomo postali uradni sogovorniki pri posvetih v zvezi s pokojninami, kar je naš največji uspeh do sedaj!

Tokrat se je srečanje med Golobom in Ruparjem končalo s povabilom na majsko srečanje. Je res moralo trikrat zapored na Trg republike priti na tisoče upokojencev, da se je na vladi kdo zganil?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.