..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Zastal vam bo dih! Poglejte to grozljivo nesrečo na glasbenem koncertu! #video

zajem slike

Neverjetno, kaj se je zgodilo v Hongkongu, na nastopu izredno priljubljene hongkonške skupine Mirror. O tem danes poroča celi svet.

Med četrtkovim koncertom priljubljene hongkonške fantovske skupine Mirror je na oder padel ogromen ekran. Ob padcu ogromnega ekrana sta se poškodovala najmanj dva plesalca, eden izmed njiju je še vedno v kritičnem stanju, drugi pa ni več v smrtni nevarnosti, poročanje lokalne televizije RTHK povzema Reuters. Poškodovani so bili tudi trije obiskovalci koncerta.

(video ni za občutljive)

 

 Vsi načrtovani nastopi skupine so bili odpovedani, pristojni pa so napovedali vladno preiskavo incidenta. Pretreseni oboževalci skupine so pripravili peticijo za večjo varnost nastopajočih. “Šokiran sem,” je dejal vodja Hongkonga John Lee. “Izražam sočutje poškodovanim in upam, da bodo kmalu okrevali.”

Na člane skupine “Mirror” je med koncertom v Hongkongu padel ogromen zaslon. Poškodovanca so odpeljali v zdravniško pomoč. So zapisali ob video posnetku na twitterju.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
85%
5.1km/h
100%
11°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.