Se Svoboda oborožuje? Ruški politik Gibanja svoboda, Darko Knez, na sliki s pištolo?

slika, portal Moja Dolenjska

Saj ni res, pa je. Član Gibanja svoboda Darko Knez ima očitno rad orožje. Ta neuspeli kandidat za župana občine Ruše očitno rad pozira kar s pištolo.

Očitno se “Svobodnjaki” oborožujejo. Eden takih je neuspešen kandidat za župana občine Ruše Drago knez. Kot piše portal Moja Dolenjska je kandidat Gibanja Svoboda za župana v Občini Ruše na preteklih lokalnih volitvah, Darko Knez, na socialnem omrežju Facebook objavil fotografijo z orožjem v rokah.

20. maja je prek družabnega omrežja Facebook za rojstni dan čestital enemu izmed svojih prijateljev, voščilu pa priložil fotografijo, iz katere je razvidno, kako sam opleta s pištolo. Kasneje je fotografijo sicer izbrisal. Posnetek zaslona objave fotografije, ki je najbolj zgovorna sama po sebi, kaže, na kakšen način je očitno potekalo eno izmed zasebnih druženj. Najbrž ni treba posebej poudarjati, da je prizor izredno moteč, saj spodbuja nasilje v družbi. Zlasti neprimerno je, ko človek pomisli, da gre v tem primeru za lokalnega politika vladajoče stranke Gibanje Svoboda, ki bi moral biti ljudem vzor obnašanja. Piše portal Nova24TV.

zajem slike, portal Moja Dolenjska

A ker gre to za politika Gibanja svoboda, se s tem ne ukvarjajo levi mediji. Kako bi šele zašumelo, če bi s pištolo poziral kakšen kandidat stranke SDS za župana? Ali pa gre pri tem, preprosto verjeti medijem, da so prezrli to novico?

Takšni in drugačni kandidati in privrženci  Gibanja Svoboda se očitno z orožjem radi hvalijo? V preteklosti recimo je zmago Gibanja Svoboda kar s streli iz pištole proslavljal policist iz Nove Gorice Dušan Djogić. Nas mora torej postati strah? Le koliko orožje imajo svobodnjaki še doma?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.