Še vedno poročeni Robert Golob v javnosti z ljubico, spal pa naj bi pri prijatelju?

slika: Bojan Požar / twitter

Kako je pomembna zasebnost Roberta Goloba v privatnem življenju? Zelo pomembna. Tudi pri drugih politikih na svetu je tako. Zagotovo pa to vse neposredno vpliva na njihovo presojo pri političnih odločitvah.

 To, da pri Golobu “škipa” v zakonu je bilo že dolgo znano. Menda se je zatekel k prijatelju, kjer baje tudi spi. No sam je priiznal, da je tam preboleval tudi koronavirus, katerega je (prikladno) dobil ravno med volilno kampanjo. Sicer pa je Golob, vsaj uradno še vedno poročen z Jano Nemec Golob, s katero je tudi poslovno sodeloval. Ko je bil zaposlen še v podjetju Gen-I, je bila v podjetju zaposlena na področju marketinga.

Še vedno pa ni čisto jasno, ali je zgodba s Tino Gaber zgolj vladni spin, zaradi vedno pogostejših govoric, da je predsednik vlade in Gibanja Svoboda v resnici gej, ali pač zato, da se preusmeri pozornost javnosti od težkih družbenih problemov na lažjo temo – ljubezensko romanco med politikom in bivšo misico. Piše Bojan Požar na portalu Požareport.

Levi mediji temu pompu in prikrivanju ljubice z ženo sledijo, kot bi bili podivjani. STA, (morala bi se preimenovati v LTA – Levičarska tiskovna agencija) je celo tujim medijem posredovala novico, kot bi šlo za  novo spremljevalko in jo  v angleškem jeziku povišala v “novo partnerico”. PM Golob goes public with his new partner Tina Gaber.”

Kot piše Bojan Požar, naj bi še vedno uradno žene Roberta Goloba, Jana Nemec Golob grozi s samomorom ali selitvijo v Peru, ker naj bi tam imela prijatelja?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.