Silovito neurje se je včeraj zneslo nad Zagrebom. #foto #video

Neurje v Zagrebu, zajem slike tiktok

Hrvaško je včeraj prizadelo silovito neurje, v katerem so umrli štirje ljudje, najmanj osem je ranjenih. Najhuje je bilo prav v prestolnici v Zagrebu, kjer je veter ruval drevesa in uničeval objekte.

Silovito neurje z orkanskim vetrom in močnimi padavinami, ki je v sredo popoldne besnelo po notranjosti Hrvaške, je zahtevalo štiri življenja – dve v Zagrebu in eno na vzhodu države, umrl pa je tudi gasilec. Najhuje je bilo v prestolnici, kjer je bilo poškodovanih okoli sto ljudi, dežurne službe pa so doslej imele več kot 1500 intervencij.

@24sata

Kiša napravila veliku štetu i na KBC Zagreb 😔 #24sata #foryou #fyp #nevrijeme #oluja #kisa #kbczagreb

♬ original sound – 24sata

Prebivalci Zagreba pravijo, da ne pomnijo takšne katastrofe in kar ne morejo verjeti, kaj se dogajalo v silovitem neurju, ki je včeraj doseglo glavno mesto Hrvaške. Hrvaški mediji poročajo o 20-minutnem silovitem neurju. Silovit veter s hitrostjo do 120 kilometrov na uro je odnašal strehe, ruval drevesa in prometno signalizacijo, prevrnil je tudi gradbeni žerjav. Veter je po zraku nosil vejevje in vse predmete, ki jih je lahko odtrgal od tal, od ograj, stolov, smetnjakov do reklamnih panojev in delov streh.

Nekaj slik iz divjanja neurja iz Zagreba, ki krožijo po spletu.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.