Škoti zavzeli center Maribora

pixabay

V Mariboru se dviguje temperatura, ne samo zaradi sončnega vremena, ampak zaradi nogometa. Maribor na drugi tekmi, tretjega kola, lovi zaostanek tekme iz Glasgowa s 3:1.

Center Maribora so danes zavzeli tudi navijači Glasgow Rangersov in prepevali  navijaške pesmi. Škoti so sicer napovedal trd boj za napredovanje in verjamejo v uspeh svojega moštva.

Izhodišče vijoličastih sicer ni zavidljivo, saj zaostajajo za dva gola. Škoti, sicer znajo igrati zaprto in disciplinirano, a v taboru vijoličastih se tekme veselijo. “Čaka nas super dvoboj proti dobremu nasprotniku” , pravi mariborski trener Darko Milanič. Tekmo je potrebno odigrat brez napak, dobro in maksimalno agresivno, ter s pametno igro doseči zmago, ki nas bo peljala naprej.

Tekma se bo začela  20.15 v Ljudskem vrtu! Srečno Maribor!

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.