Skrajno levičarska politika odgovarja tudi Saši Arsenoviču?

Asta Vrečko in Saša Arsenovič, slika twitter

Saša Arsenovič in skrajno levičarska ministrica Asta Vrečko sta se dogovorila, da bo ministrstvo za kulturo krilo kultno udejstvovanje v mestu, on pa nevladne organizacije.

V mestu kjer se varčuje, dvigujejo cene storitev, bo očitno dovolj denarja za nevladnike, ki so že v letu 2013 vnašali nemir v mesto ob Dravi, ko so rušili takratnega župana Franca Kanglerja.

V bistvu si je Arsenovič s tem kupil mir, zaradi napovedanih protestov zaradi vse večje draginje v mestu. Predvsem so na okopih gostinski na Poštni, kajti njim želi Arsenovič močno podražiti najemnine in gostinci na Lentu, saj se je obnova Lenta močno podaljšala. Gostov pa seveda ni. Seveda pa ljudi pestijo tudi druge podražitve. Maribor s tem postaja najdražje mesto v Sloveniji.

Tako se je skrajno leva ministrica za kulturo Asta Vrečko na družbenem omrežju twitter bahala, kako dobro sodelujeta z Mariborskim županom. “Kultura v Mariboru ne bo prikrajšana! Z županom Maribora Sašo Arsenovičem sva našla izredno rešitev, Ministrstvo za kulturo in Vlada bo letos izjemoma dofinanciralo sredstva za javne občinske javne zabode, medtem ko bo MOM ustrezno financirala nevladne organizacije,” je zapisala Asta Vrečko.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.