Slikanje predsednice države, v posmeh vsem žrtvam komunističnega nasilja!

zajem slike, omrežje X

Saj ni res pa je. Slovenija je namesto predsednice vseh, dobila predsednico levičarske elite, ki za posmeh uporablja preizkušene komunistične nazore.

Kakšna sramota predsednice države Nataše Pirc Musar. To naj bila predsednica vseh? No to že dolgo ni. Je pa nekakšna sprega levičarske ideologije in komunističnega sranja? Nič čudnega, da jo je, kot najprimernejšo kandidatko za predsednico, podprl zadnji komunist,  sam Milan Kučan.


Kučan je ob nazdravljanju novi predsednici dejal da so volivci v njej prepoznali doslednost njenih stališč, verjamejo, da za njimi in vrednotami stoji in da jih bo kot predsednica znala uresničevati. Prepričan je, da to vlogo razume in jih bo znala udejanjati. Verjame, da bo dobra predsednica. Seveda je Nataša Pirc Musar vse prej kot dobra predsednica, še manj pa je predsednica vseh državljanov Slovenije.

Kot bi čas zavrteli nazaj v enoumje komunističnega režima in ob silni maškaradi tistih, katerim samostojna Slovenija ni bila intimna opcija, se je predsednica države, v posmeh vsem žrtvam komunističnega nasilja slikarila s takšnimi in drugačnimi komunističnimi priveski, iz časov komunizma. Še posebej je tako slikanje zavržno dejanje zato, ker 17. maja spomin na žrtve komunističnega nasilja.

Je to normalno?

V normalnih demokratični državi, bi se morala predsednica države že zdavnaj posloviti s prestola.

 

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
90%
11%
10°C
12°
9°
10°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.