Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Po plačilu 15-odstotnega davka, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika, bo srečni dobitnik ali dobitnica prejel ali prejela 51 milijonov evrov.

“Na zadnjem žrebanju za Eurojackpot sta srečno kombinacijo za dobitek 5 + 2, ki je dosegel maksimalni sklad 120 milijonov evrov, pravilno napovedala dva udeleženca. Zmagovalni Jackpot si bosta tako razdelila igralca iz Slovenije in Nemčije ter vsak prejela neverjetnih 60 milijonov evrov,” so na loteriji pojasnili v sporočilu za javnost.


Ob milijonskem dobitku, ki je glavna želja marsikaterega sodelujočega v igri Eurojackpot, so udeleženci igre v zadnjem torkovem žrebanju samo v Sloveniji vplačali kar 9.759 različnih dobitkov v skupni vrednosti 60.120.585,60 evrov, so navedli na Loteriji.

Ko bo dobitek izplačan, bo novica o vrtoglavem milijonskem dobitku zagotovo razveselila tudi občino stalnega prebivališča te osebe, saj bo ta prejela kar devet milijonov evrov davka na dobitek. Podatek o tem, če seveda želi, občina razkrije sama. Loterija podatkov o dobitnikih ne razkriva.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
84%
2.2km/h
83%
13°C
14°
12°
12°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.