To so tri ministrice, proti katerim bi morala biti podana kazenska ovadba?

Emilija Stojmenova Duh, Asta Vrečko, Alenka Bratušek

Levi mediji, leva vlada in leva sodišča ščitijo leve ministrice. Sliši se logično, saj to Golobova vlada počenja že od samega prevzema oblasti. A to je logično le za njih, za normalnega človeka so take poteze seveda nesprejamljive in škodljive. Razkriva Požareport.

Prva taka je Mariborčanka, z makedonskim naglasom, Emilja Stojmenova Duh, ministrica za digitalno preobrazbo (Gibanje Svoboda), zaradi – vse kaže da zasebne – poti na Kitajsko, na forum WEF New Champions. Pot in bivanje na Kitajskem konec junija smo ji plačali davkoplačevalci, ne da bi ministrica za to pot imela sklep vlade in potrjeno vladno gradivo, kar je pogoj za vsako službeno pot vladnih funkcionarjev. prav zanimivo bi bilo ugotoviti kaj ima forum WEF, veze z digitalno preobrazbo? Mogoče bi bilo boljše, če bi si najela kakšnega profesorja slovenščine za osebne potrebe.

Alenka Bratušekministrica za infrastrukturo (Gibanje Svoboda), je – kot vplivna političarka, med drugim je bila tudi premierka – vrsto let vzdrževala svoj vikend blizu Kranja kot črno gradnjo in si,  med drugim,  nezakonito prisvajala posamezne komunalne priključke (vodo), o tem smo pisali tudi na našem portalu. baje priključka do dane še ni plačala. Kar je nezaslišano, saj je očitno priklop morala komunala Kranj, Bratuškovi urediti brezplačno. 

Najnovejšo afero pa je zakuhala kulturna ministrica Asta Vrečko, ki je poleg drugi afer, po mnenju mnogih pravnikov in predsednika upravnega odbora Prešernovega sklada Jožefa Muhoviča, brez prave pravne podlage in mimo Prešernovega sklada 16. junija Svetlani Makarovič nakazala denarna sredstva iz naslova Prešernove nagrade za leto 2000 (skoraj 9 tisoč evrov), nagrade, ki jo je dotična razvpita umetnica leta 2000 tudi v celoti zavrnila.

Če bi katera od treh ministric imela vest in bi bila na svojem delovnem mestu zaradi ljudi in ne zaradi svoje plače, bi nemudoma odstopila. A v svobodi je možno vse. Še posebej bode v oči aroganca Alenke Bratušek, katero so volivci lani že poslali na smetišče zgodovine.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.