Sramota brez primere! Ministrica Asta Vrečko praznovala obletnico ustanovitve Komunistične partije!

Asta Vrečko na Čebinah, slika, družbena omrežja

Ta članek zagotovo sodi v rubriko, Saj ni res, pa je. Po tem, ko bo Slovenija 25.junija praznovala svoj 32. rojstni dan samostojne slovenske države, se najvišji predstavniki vlade udeležujejo proslav, kjer častijo totalitarni sistem, kateremu se je slovenski narod uprl, komunizem.

Prisotnost ministrice za kulturo na takem dogodku je vsekakor žaljiva gesta za slovenski narod, za vsa trpljenja prejšnjega režima, smrti, mučenja in podobno. Treba je vedeti in kar je dobro, je Republika Slovenija članica Evropske unije, ki ima v svojem konstitutivnem programu demokratičnost in človekove pravice, posledično pa obsodbo vsakega totalitarizma, tudi komunizma. Kaj nam torej sporoča ministrica Asta Vrečko z udeležbo na Čebinah?

Nerazumno, je namreč, da se slovesnosti ob ustanovitvi nekdanje totalitarne partije udeležuje kateri koli minister ali ministrica sodobne slovenske vlade. Ministrica Asta Vrečko je pred meseci že sprožila razburjenje opozicije zaradi ukinitve Muzeja slovenske osamosvojitve oziroma njegove združitve z Muzejem novejše zgodovine Slovenije v novi zavod, da se je tako lahko predčasno znebila še obeh direktorjev muzejem in ju odpustila. Zaradi te njene poteze bo danes državni zbor razpravljal tudi o interpelaciji zoper vlado, pred parlamentom pa bodo ob 17. uri protestirali veterani Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve.

Slovenski državljani se sicer počasi, a z vztrajnostjo le osveščamo. Častilcev komunizma, rdeče zvezde in drugih komunističnih simbolov ter spomenikov komunističnim revolucionarjem je vedno manj, so pa bolj agresivni.  

A ministrica se ne zaveda, da je v službi slovenskega naroda. In le ta narod jo lahko tudi odstavi! Če ne prej, na volitvah.

viri. Domovina.je, Reporter

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.