Golobja pamet? Cene košarice osnovnih živil za 25% nižje?

Robert Golob, fotomontoža, portal mravljišče

V DZ-ju poteka interpelacija vlade Roberta Goloba, ki jo je vložil SDS. Poslanska razprava je osredinjena na ukinitev Muzeja slovenske osamosvojitve in urada za demografijo ter glede dosedanjih potez vlade.

V odgovoru interpelacije smo slišali kako se cedita v Sloveniji le mleko in med. Kako imamo najnižje cene pogonskih goriv, elektrike, kako so se povečale plače, znižala brezposelnost itd.  Poleg ostalih neumnosti, ki jih je izrekel predsednik vlade, pa je na pri ljudeh završalo ob govoru Roberta Goloba, ki je trdil da so cene osnovnih živil v košarici, ki so jo uvedli, nižje za 25 odstotkov. Čeprav cene živil žal rastejo, pa to, da k nam hodijo kupovat tako Hrvati kot Avstrijci, kaže, da so dejansko nižje kot v soseščini, je dejal Robert Golob.

Vendar pa, bolj kot smo se trudili, da bi v medijih zaznati kakšen članek o 25% znižanju osnovnih živil, slabše je šlo. Taki so bili naslovi Večera, portala 24ur, Siola, nacionalnega portala in ostalih medijev:

Kje je torej Golob staknil podatek o 25% nižji ceni osnovnih živil?

 

vir: MMC, splet, video: Nova24TV

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.