Leto 2020 nam ni postreglo z veliko dobrimi novicami. Koronavirus je tudi v Sloveniji povzročil veliko trpljenja, slabe volje in predvsem strahu.

Mladinina sramota osebnosti leta

Takrat, ko zbolimo, še posebej, če gre za neznano bolezen, za katero ni zdravila, nam na pomoč lahko pridejo le zdravniki. Ti so naši angeli varuhi, ki nas čuvajo, zdravijo in se borijo za naša življenja. V Sloveniji se je do sedaj s koronavirusom okužilo preko 125.000 ljudi, umrlo jih je 2800. In ti so tisti, ki si za leto 2020 zaslužijo naziv OSEBNOST LETA!

A osebnost leta za levičarske medije niso zdravstveni delavci, za nacionalko na primer je osebnost leta Ivan Gale, no za levičarsko Mladino (ki še vedno izhaja) pa so osebnost leta petkovi kolesarji. Res nekaj neverjetnega. Tako so zapisali na Mladini: “Živimo v državi, ki sistematično zatira kritiko in proteste, in hkrati živimo tudi v državi, kjer se ljudje takšni vladavini zmorejo upreti.”

Da so v Mladini večkrat v nasprotju z normalnostjo, ni treba posebej poudarjati, ampak to, kar dela Mladina je pa že blaznost, ki pa se zdravi na za to primernih, drugačnih oddelkih bolnišnic.

PM