Sramota stranke SD. Namesto na državno proslavo na anti proslavo!

fajon

Državna proslava, ki je bila zares glamurozna in je presegla vsa pričakovanja, še vedno odmeva. Čestitke Sloveniji pa prihajajo iz vsega sveta. Le “KUL” stranka SD na čelu s Tanjo Fajon se spreneveda.


NAMESTO NA DRŽAVNO PROSLAVO RAJE NA PREPOVEDAN SHOD

Proslava, ki je potekala na sam praznični dan je za nami. To je bil zagotovo velik presežek in velika mednarodna udeležba kakršne še ni bilo. Sloveniji je praktično čestital ves svet. tudi naši zamejci iz vseh koncev sveta so praznovali z nami. Ni pa z nami praznovala predsednica Socialnih demokratov Tanja Fajon, ki si je reklamo raje delala na neprijavljenem shodu, ob svojem zvestem spremljevalcu Štromajerju, ki je pred dvema letoma kristjane zmerjal z umazanimi živalmi.

Tanja Fajon in stranka SD si pojem “ljubezen do domovine” predstavlja zares po svoje. Udeležba na neprijavljenem in nelegalnem shodu in motenje osrednje državne proslave je očitno za Socialne demokrate ljubezen do domovine!

In tako se je Tanja Fajon lagala, dan pred osrednjo državno proslavo:

In za konec še spoznanje, ki ga Tanja Fajon ne bo nikoli doumela. Tudi če je Janez Janša, opozicija, desnica ali kako se že izraža Tanja Fajon, kdaj naredila svojo in drugačno proslavo, ta nikoli ni bila neprijavljena in nikoli to ni naredila na prostaški način, kot to delajo Tanjini volivci in morebiti tudi njeni člani. Nikoli se niso slišali žvižgi ob slovenski himni ali minuti molka za padle v vojni za Slovenijo ali žvižgi ob blagoslovitvi slovenske lipe. To početje delajo le prostaki njenega KUL kova.

Čestital nam je praktično cel svet. Samozvana borka za pravico, in Evropska poslanka Tanja Fajon pa se je udeležila raje neprijavljenega shoda. Si res želimo, da nam to vlada?

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
13°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.