Poročil se je državni sekretar in nekdanji poslanec SDS Žan Mahnič

žan mahnič
Poroka Žana Mahniča in Katje Palčnik, slika: zajem zaslona

V soboto sta dahnila svoj usodni DA državni sekretar za nacionalno varnost in nekdanji poslanec SDS, Žan Mahnič in njegova izvoljenka Katja Palčnik. 

Poročila sta se Žan Mahnič in Katja Palčnik

Žan Mahnič je bil v prejšnji sestavi državnega zbora eden najmlajših poslancev v Državnem zboru na listi SDS, ob nastopu vlade Janeza Janše, pa je Žan prevzel mesto državnega sekretarja za nacionalno varnost.

Mahnič se je rodil 12. januarja 1990 v Kranju. Po končani osnovni šoli v Gorenji vasi se je vpisal na gimnazijo v Škofji Loki, kjer je bil v 4. letniku član dijaške šolske skupnosti. Aktiven član SDS je postal takoj po včlanitvi leta 2008. Leta 2009 je bil prvič izvoljen v Izvršilni odbor Slovenske demokratske mladine, podmladka SDS, kjer je bil dve leti tudi podpredsednik, leta 2015 pa je postal predsednik. V stranki SDS je spoznal tudi svojo sedanjo partnerko vedno nasmejano Katjo Palčnik.

Žanu Mahniču in njegovi Katji želimo na njuni poti veliko, veliko sreče!

Tako pa se je glasila ena od čestitk na družbenem omrežju: “Naj bo vajina skupna življenjska pot srečna, vajin dom pa topel, miren in varen pristan. Bog vaju živi še na mnoga srečna, zdrava leta”.

Slika: zajem zaslona

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.