Sredi Metelkove, delavce Snage zamenjali z Rumenimi jopiči in poklicali policijo?

metelkova
Metelkova mesto

Metelkova, še ena podrtija levičarskih aktivistov, naj bi bila včeraj prizorišče nenavadnega dogodka. “Zakajeni” levičarji so namreč delavce Snage zamenjali za Rumene jopiče.

Delavce Snage zamenjali za Rumene jopiče?

Na Metelkovi naj bi včeraj zavladala prava panika zaradi delavcev Snage ki so v okolici Metelkove obrezovali drevje, da bi bila vsaj okolica lepša in boljša, če je že notranjost Metelkove katastrofalna. A glej ga zlomka. Levičarski aktivisti, ki naj bi se verjetno pripravljali na kakšno novo akcijo, ali pa so bili v času praznika kulture še malce okajeni, naj bi prikukali iz svojih (še neporušenih) podrtij in naj bi delavce Snege zamenjali za domoljubne aktiviste – Rumene jopiče, ter poklicali policijo, češ da so le-ti oboroženi z motornimi žagami in sekirami.

Preberite tudi: Rumeni jopiči: “Po Rogu naj pade še Metelkova!”

Mogoče pa bi bilo dobro, da v teh podrtijah, ki jim pravijo Metelkova mesto, nebi bilo toliko možnosti za kajenje opojnih substanc in pitje. “Stanovalci” pa bi se lahko lotili česa drugega, bolj pametnega in ustvarjalnega za dobro vseh Slovencev.

PM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.