Slika: maribor24

Za mariborsko Listo za pravičnost in razvoj bi lahko dejali, da je največja poraženka lokalnih volitev v mestu Maribor. Njihova nesojena kandidatka za županjo je dobila pičlih 2.444 glasov volilcev, njihova lista pa le 2 svetnika. Sicer je vseeno to veliko več, kot na državnozborskih volitvak, kjer je Lidija dobila pičlih 816 glasov, pa se je pa kljub temu uvrstila v parlament na listi stranke LMŠ.

 

Stojana Aeuerja video posnetek ujel na laži?

In mogoče sta se tu, mestna svetnika Stojan Auer in Lidija Divjak Mirnik, ki sta se uvrstila v mestni svet MOM, naučila lagati? Na vprašanje novinarja BK TV, ali bo LPR podprla spremembo statuta MOM, ja Stojan Auer dvakrat jasno in glasno odgovoril da ne. A glej ga zlomka, kaj se je zgodilo v ponedeljek.

Tako je na Facebooku zaokrožil fimček o Auerjevih lažeh. kot so zapisali na FB strani Arsenovič je grobar Maribora: “Od naših gledalcev smo prejeli žalostno-smešen filmček, v katerem so Arsenovičevega koalicijskega partnerja Stojana Auerja ujeli na laži.
V politični oddaji na BKTV je kar 2x zatrdil, da ne bo podprl sprememb statuta občine, ki bi Arsenoviču omogočila 4 podžupane!  Potem pa je to vseeno podprl! Ejej Auer! Laž ima kratke noge!”

Naj do naslednjih volitev ta video posnetek ostane v spominu vsaj volilcem.

SIFA