Stranka SD (še) ne ve koga predlagati za predsednika Slovenije. Grebe pa se Vajgl?

Socialni demokrati trenutno nimajo pametnega kandidata za predsednika države. Nihče od vidnih imen pa se noče izpostavljati. Še Brglez se sprašuje, ali je rešen kandidature?

Socialni demokrati niso to, kar so včasih bili. Takrat je bil njihovo prvo ime Borut Pahor. Sicer popolnoma nesposoben predsednik vlade, pa zato toliko bolj spreten predsednik države. A po Pahorju nobenega novega človeka, ki bi Socialne demokrate (SD) popeljal kam dlje, kot od slabega rezultata na volitvah nimajo. “Lisica” Fajonova, kot piše Požareport počne vse da bi ostala predsednica stranke, zato Brglezu postavlja ultimate. Izsiljevala naj bi ga z mestom nosilca liste SD na prihodnjih volitvah v evropski parlament, češ, če ne boš kandiral za šefa države in tako storil usluge stranki, te stranka ne bo postavila za nosilca liste na evropskih volitvah leta 2024.

Pri stranki SD se jim matematika ne izide, Ker so računali na babji ravs, Nataša Pirc Musar, Ljudmila Novak, Marta Kos in Nina Krajnik,  bi tako z moškim kandidatom prevzeli mesto predsednika Slovenije, a jim je načrte prekrižal Anže Logar iz SDS, ki je izredno močan kandidat.

Naj bi se pa pri stranki SD “grebel” nekdanji Evropski poslanec Ivo Vajgl, ki je po sramoti stranke SAB na volitvah ostal še brez stranke, saj  Svobode sedaj ne mara preveč, ker so organi Gibanja Svoboda.  kot kandidatko za predsednico države raje podprli podpredsednico stranke Marto Kos, Vajgl pa je užaljen sklenil, da se Golobovi stranki ne bo pridružil. Zato pa naj bi sedaj lobiral pri ponosnih naslednikih? Sicer pa tja tudi sodi?

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
96%
2.1km/h
100%
3°C
4°
1°
3°
Fri
4°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-4°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA