Streljanje sredi Fužin. Napadalec ubil dva človeka, na koncu si je sodil sam?

policija-stop storilec
policija-trak

V ljubljanskih Fužinah v enem izmed lokalov, so danes okoli 15. ure odjeknili streli, na kraju dogodka sta zaradi strelov umrli dve osebi, storilec pa je s kraja dogodka pobegnil.

Policija je sporočila, da sta bila v ljubljanskih Fužinah okoli 15. ure ustreljena moška, da je strelec zbežal in je bil kasneje najden mrtev. Neuradno naj bi bil storil samomor. Po informacijah Slovenskih novic, je šlo za starega znanca policije in specialnega povratnika kaznivih dejanj, že obsojenega zaradi ropa, trgovanja z drogo, nasilja v družini, zanemarjanja otroka, posilstva ter trgovanja z orožjem Dušana Vulića, ki se je v lokalu Sombrero sprl z družbenikoma bližnje zastavljalnice Rabella, R. Č. in R. V., ju ustrelil, nato pa zbežal.

Kot so nam na kraju dogodka povedali očividci, je Vulić sedel v avtomobil in se odpeljal, pri sebi pa naj bi imel še orožje in ročno bombo. Na območju Polja naj bi bil kasneje ustavil, izstopil iz avtomobila in si vzel življenje. Tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana Aleksandra Golec je o storilcu povedala le: “V širši okolici kraja je bil odkrit mrtev moški, za katerega se po doslej znanih informacijah domneva, da bi lahko bil storilec. Zbiranje obvestil in ugotavljanje vseh okoliščin še poteka.

Ropi, posilstva, poniževanje mladoletnic ter pobijanje sredi nekoč bele Ljubljane. Ljubljana doživlja pravi civilizacijski propad, kjer si lahko naše glavno mesto za svoje kriminalne rabote, jemlje prav vsak… To je Jankovićevo “najlepše” mesto na svetu?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.