Svoboda s plakatom o kakovosti življenja, cene elektrike pa v nebo!

Saj ni res, pa je. Med tem, ko si skuša Golobova vlada opraviti vtis katastrofalnega padca javnega mnenja, so Slovenijo preplavili s plakati, kjer piše, da je Gibanje Svoboda izboljšala kakovost življenja pri ljudeh. A po drugi strani se draži elektrika.


Državljane Slovenije ne zanimajo več Golobove laži in nerealne obljube, ampak kako bodo preživeli mesec. Kaj šale, da si kaj lahko privarčevali. In glede na to, da nam je Gibanje Svoboda, izboljšala kakovost življenja, to kažejo na zelo zanimiv način. Golobovo (nekdanje) podjetje GEN-i namreč močno draži električno energijo.

Po najnovejših obvestilih iz državne elektro družbe Gen-I se cene tarife električne energije prihodnje leto dvigajo v enormnih razsežnostih. Novi cenik bo v povprečju višji za kar 60 odstotkov v primerjavi s trenutnimi cenami. Ta povečanja so posledica tudi odločitve nekaterih drugih dobaviteljev električne energije, ki so objavili cene za preostalih 10 odstotkov porabe gospodinjstev, ki v letu 2024 ne bodo več regulirane.

Kje je tukaj Svobodina kakovost življenja?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.