Tako je Milan Brglez jecljal, glede denarja iz javnih sredstev na šahovski zvezi?

Milan Brglez, zajem slike

Milan Brglez je Poleg Mihe Kordiša, še eden tistih kandidatov za predsednika Slovenije, ki se je ob konkretnem vprašanju o morebitni zlorabi javnih sredstev, jecljajoče odzval ne vse očitke. 

“Pri Šahovski zvezi je ključni organ izvršni odbor, ta skuša na… na… na…v bistvu… ja… občnem zboru pred vsemi delegati, ki so delegati posameznih šahovskih klubov, pridobiti novo vodstvo, kadar je volilno in tukaj me je nagovoril prejšnji izvršni odbor in sem pristal na to, da bom vodil Šahovsko zvezo”, je nepovezano in ne da bi odgovoril na to, kar je bilo vprašanje.

 “Nisem jaz tega rekel,” “ne vem, o čem govorite”, “donatorske pogodbe nisem jaz podpisal”, so bili brezupni poizkusi izmikanja. Komentatorji oddaje so Brglezovo reakcijo komentirali z besedami, da ta povsem “zmrzne”, ko je soočen z neprijetnimi vsebinami, kar pove veliko o naših medijih, ki te teme ne upajo in ne želijo odpirati. Predvsem pa veliko pove o Brglezu, ki kljub vsemu ni “prvokategorni” politik, kot ga nekateri levi mediji želijo prikazati.

So se pa za Novo24TV oglasili tudi iz Šahovske zveze Slovenije in dejali: “Če si bomo Slovenci izvolili za predsednika dr. Milana Brgleza in bo naši državi predsedoval tako uspešno, kot je vodil šahiste, nas za prihodnost Slovenije lahko zelo upravičeno skrbi,” so dejali.

Novi Mustang MACH-E - Podjetje Avtomobili P.R. d.o.o. uspešno deluje že od leta 1990, kar pomeni, da je bilo med prvimi prodajalci vozil v samostojni Sloveniji.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
90%
2.1km/h
75%
3°C
4°
2°
3°
Thu
3°
Fri
5°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA