Tako pa je Jože Možina nalil čistega vina “Golobovim” na RTV

Jože Možina, zajem slike

Kaj se dogaja na naši nacionalni televiziji? Golobova vlada želi na vsak način in za vsako ceno, celo po hitrem postopku, kot bi bili v izrednih razmerah sprejeti nov zakon o RTV, zamenjati prav vse kadre, vse direktorje, celotni programski svet in podobno. Jože Možina je “Golobovim” nalil čistega vina.

Gre za politično odločitev? Čeprav ministrica za kulturo Asta Vrečko pravi, da ne, a jo je voditeljica Vida Petrovčič spomnila, da je zakon vendarle predlagala politika. Ministrica se je, kot je to v njeni navadi povsem zmedla.

Zanimivo je, da prav politika, ki se sedaj na oblasti, zahteva spremembe na RTV, saj je to tista politika. kateri je del informativnega programa RTV služil, da je prišla na oblast. Je dejal Jože Možina in sodelujočim nalil čistega vina.

Jože Možina, je opisal kako delujejo stavkajoči. Najprej se uprizorijo izredne razmere, govori se kako je grozno, v bistvu pa stavka manjšina, čeprav se v javnosti pojavlja občutek, kot da stavkajo vsi. Poleg tega se na na določene ljudi izvajajo neverjetni pritiski.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
29%
4.1km/h
0%
34°C
35°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA