..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Možina razkril vso bedo RTV in levim nalil čistega vina! #video

Jože Možina
Jože Možina, slika https://jozemozina.si/

Sprejet je nov zakon o RTV.  Ki naj bi prevetril dosedanjo prakso k umiku politike iz nacionalne televizije. A tako vsaj pravijo vladajoči. 

“Predlog zakona celostno obravnava umik politike iz upravljanja in vodenja RTV Slovenija. Novi zakon vrača vso avtonomijo zaposlenim na RTV Slovenija in civilni družbi. Namen novega zakona je spremeniti sedanji način upravljanja tako, da se onemogoči politično podrejanje pri kadrovskih in uredniških odločitvah in vrne RTV javnosti in zaposlenim,” je na izredni seji v uvodu dejala ministrica za kulturo Asta Vrečko. Prefrigana odločitev je seveda voda na mlin vladajoči oblasti, da si našo javno televizijo podredijo v svojo korist s tako imenovano “civilno družbo” in zaposlenimi, za katere je že nekdanji voditelj studia City Marcel Štefančič dejal, da jih je “jebeno” več.

In kakšna je prava politika RTV? O tem je spregovoril Jože Možina v razgovoru o prihodnosti televizije.

AVTOMOBILI P.R.
AVTOMOBILI P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
89%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.