Tako pa levaki učijo svoje otroke! Poglejte kdo vse je to sliko všečkal?

SLIKA: twitter

V kranjskem blokovskem naselju, sta otroka na igrišču v novozapadlem snegu z nogo narisala sporočilo “Jebeš Janšo”. Gre za objavo enega izmed uporabnikov Twitterja, ki je znan po svoji skrajni levičarski retoriki,

Ko otroka sredi Kranja pišeta sovražna sporočila

Skrajno zavržno. “Če sta tole, po sliki sodeč, napisala otroka, se je treba resno vprašati po vašem zdravju,” je objavo bizarne fotografije komentirala znana “Johanca”, znana uporabnica Twiterja. Nasploh je fotografija naletela na vse splošno zgražanje normalnih Slovenk in Slovencev, ki se čudijo ravnanju “levih fašistov”, ki so očitno v svojem političnem prepričanju in sovraštvu do aktualne oblasti pripravljeni iti celo tako daleč, da za to zlorabljajo svoje lastne otroke. “Namesto, da bi jih učili ljubezni, odprtosti in sprejemanja, jih učijo sovraštva, kletvic in izključevanja,” je na Twitterju ogorčeno zapisal voditelj Teme dneva na Nova24TV Luka Svetina. Piše portal Nova24TV.

In kdo je to skrajno sprevrženo fotografijo dveh otrok, ki se na snegu igrata otroško igro in po nareku staršev pišeta sovražna politična sporočila? Med drugim šef podmladka SD Luka Goršek, Bogdan Biščak, propadli politik iz vrst Zaresa in tesen sodelavec Gregorja Golobiča, strokovna sodelavka SAB v Mestnem svetu MOL Nina Petrič, ki zase pravi, da je iskrena in načelna ter ne prenaša skrajnežev vseh vrst. Objavo so všečkali tudi na uradnem profilu SD Žirovnica, pa celo Nika Žibrat, ki je kandidatka za magisterij iz molekularne biologije na Kemijskem inštitutu, pa tudi Mitja Šurc, skrajni levičarski novinar, zaposlen v javni RTV.

Bi morala socialna služba takim izrodkom vzeti otroka?

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.