Tina Gaber ni uspela s svojimi pritiski. Nutrije bodo lovci polovili.

Tina Gaber hrani nutrije, slika twitter

Z nutrijami je konec. Tako se je končala saga o nutrijah, katere je v bran vzela tudi Tina Gaber ljubica (mogoče celo nekdanja ljubica) predsednika vlade. 

 

»Končale so se operativne priprave, potrebne za izlov nutrij. V skladu z izdano odločbo ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in predpisi o lovstvu, ohranjanju narave in zaščiti živali bodo lovske družine pričele v prihodnjem tednu izvajati izlov.« To so danes sporočili iz Javnega zavoda Krajinski park Ljubljansko barje. 

 

Izlov nutrij bo v začetku potekal na nelovnih površinah, to je tam, kjer tudi prihaja do stikov z ljudmi. »Lovske družine bodo izlov izvajale v koordinaciji z Javnim zavodom Krajinski park Ljubljansko barje. Izlov nutrij bodo izvajali lovci, ki so se udeležili izobraževanja oziroma usposabljanja za izvajanje odlova invazivnih tujerodnih vrst,« so še dodali.

 

Očitno pri tem ne pomaga, če je Tina, Golobova ljubica. Mogoče celo nekdanja ljubica. Verjetno pa že piše proteste.

 

 

 

 

 

 

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.