Tanja Fajon je ponovno zaskrbljena? Janša ji odgovarja!

Tanja Fajon
zajem slike, Planet TV

Tanjo Fajon so danes zaskrbela njena lastna dejanja – pa čeprav se tega verjetno niti ne zaveda, ali pa se morda zgolj spreneveda. Preberite si to.


TANJO FAJON SPET SKRBI?

“Tole spodaj je shizofren tvit. Leto in pol Tanja Fajon in stranka SD intenzivno delata proti vsem ukrepom za zajezitev covid epidemije, sedaj je pa zaskrbljena, ker jim je uspelo vnesti skepso med ljudi!?  Razumel bi jo, če bi zapisala, da je vesela ‘uspeha’, ne pa zaskrbljena,” je zapis Fajonove komentiral Domen Cukjati.

Voditeljica Socialnih demokratov je namreč sporočila, da jo skrbi podatek novega Eurobarometra, po katerem Slovenci v EU “najmanj zaupamo vladi pri cepljenju in tudi načrtu porabe sredstev EU za okrevanje“. Ob tem je še navedla, da bodo v Evropskem parlamentu vztrajali tudi pri sprožitvi uredbe o pogojevanju spoštovanja vladavine prava. Pred plenarnim zasedanjem Evropskega parlamenta je zapisala še nehaj puhlic glede solidarnosti in sodelovanju med državami. Spomnimo, ko je stranka S&D nazadnje želela na dnevni red umestiti razpravo o Sloveniji v povezavi z vladavino prava, ni dobila dovolj podpore. Piše Nova24TV.

Nas mora potemtakem državljane skrbeti, da Tanje Fajon ne grabi slučajno skleroza, ali pa je že po naravi pozabljiva?

P.M.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
49%
1.5km/h
75%
24°C
25°
23°
22°
Mon
14°
Tue
13°
Wed
13°
Thu
14°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.