To pa (ne) bo pomagalo? Tanja Fajon je oblikovala skupino za obnovo in razvoj Slovenije

Tanja Fajon, slika SD

Kot bi se delali norca izz ljudi. Tanja Fajon je oblikovala skupino za obnovo in razvoj Slovenije. Ena ključnih nalog, ki jo bo prevzela delovna skupina, je na prizadeta območja pogledati ne zgolj skozi prizmo poplav, ampak tudi skozi prizmo geografske ogroženosti. 

Stranka SD je ena tistih strank, ki so se niso ravno na veliko lotili pomoči pri obnovi. Njihov vodja poslanske skupine prihaja celo iz Koroške, a je v času poplav naredil bore malo. Njihova predsednica pa se je raje “slikarila” z motorjem, kot da bi vzela čas in odšla pomagati na teren.

Besedam Tanje Fajon še vedno težko kdo verjame. Spomnimo se samo zavajanj in obljub v predvolilni kampanji, kjer je obljubljala zdravstveno reformo s sloganom 30 dni do specialista in podobno. Vsak bo imel svojega osebnega zdravnika in podobne neumnosti, da o očiščevanju korupcije ne govorimo. Poglejte danes, zdravstvo. Stranka SD pa je, ne boste verjeli, celo v vladi. Brez pametnih predlogov za zdravstvo seveda?

S takimi in podobnimi lažmi, so pri SD zavajali narod in sedaj naj jim Slovenci verjamejo, da bo njihova skupina za obnovo in razvoj Slovenije delovala transparentno? Ne se hecat Tanja.

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.