To so navodila za jutrišnji shod upokojencev v Ljubljani

V sredo društvo 1. oktober najavlja že peti protestni shod, kajti upokojencev na vladi še vedno nihče ne posluša. Zato bo pred poletjem potrebno iti znova na ulice pravi Pavel Rupar.

Tokratni shod bo malce drugačen, kot je zapisal Pavel Rupar na svojem  twitter profilu. Tokrat se bodo udeleženci shoda spontano razdelili v dve skupini. Vsi, ki bodo v Ljubljano pripotovali z vlaki in z avtobusi iz SV države se bodo dobili na lokaciji pred RTV, vsi ostali pa pred Državnim zborom. Obe skupini bosta ob 15. uri krenili po Bleiweisovi cesti se združili na pol poti in skupaj množično odšli na trg Republike, kjer se bo začel program. Kot je zapisal Pavel Rupar naj na prireditev prinese vsak kilo soli, za vladajoče, da vidijo, kaj jim manjka v glavah. 

Iz Maribora bo v Ljubljano odpeljal poseben avtobus ob 12.30 minut izpred Planeta Tuš. 

Kot je Pavle Rupar dejal tudi na včerajšnji okrogli mizi v Mariboru, ob popolni ignoranci medijev, je naslednja pot – shod v Bruslju, kamor bomo Evropskim voditeljem predali zahteve in jih obvestili, kako pri nas (ne)skrbijo za upokojence.

 

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.