Video, ki ga mora videti vsak Slovenec. Kaj si povsem navadna Slovenka misli o podreditvi RTV?

TV, RTV SLO televiziji
slika: twitter

Golobu je uspelo. Po neverjetnih pritiskih na Ustavno sodišče, je le-ta zadržani sklep o novem zakonu o RTV razveljavilo Golobovo in šušmarjenje z RTV se lahko začne.

Čeprav se Golobovim zdi zakon o RTV povsem sprejemljiv, pa so navadni državljani Slovenije drugačnega mnenja. Objavljamo zapis povsem navadne Slovenke, katera si golobov zakon o RTV predstavlja nekoliko drugače od njega. In še kako ima prav. Tudi navadnim laikom je ob njenem govoru jasno, da si Robert Golob po besedo “depolitizacija RTV” predstavlja nekaj povsem drugega, kar govori v javnosti.

“Zakaj se vlada tako grebe za RTV? Zato ker si želi podrediti vse medije” je v videu povedala povsem navadna Slovenka, katera ni povezana s prav nobeno politično stranko. Poglejte kaj vse je povedala v spodnje videu.

In kot je zaključila oseba iz videa, na RTV bomo tako poslušali le še Golobovo propagando in nič drugega. Na žalost!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.