Tragično! V hudi nesreči na Hrvaškem umrl 11-letni Tjaš iz okolice Lenarta!

Policija -policisti
Slika je simbolna

Petnajstega julija, okoli 17:50 ure, se je na hrvaški avtocesti A2 Zagreb – Krapina, pri izvozu Mokrice, zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 11-letni fant iz Lenarta.

Do hude prometne nesreče je prišlo, ko 38-letni slovenski državljan, ki je vozil tovorno vozilo (kombi) slovenskih registrskih oznak, na avtocesti iz smeri Zagreba proti Krapini, ni “vozil po sredini zaznamovanega prometnega pasu, ampak je vozilo delno zapeljal v reševalni pas.”

Takrat je kombi s prednjim desnim delom trčil v zadnji levi del polpriklopnika tovornega motornega vozila, ki ga je zaradi okvare zaustavil 50-letni voznik, državljan Bosne in Hercegovine. Kombi je za tem odbilo v bočni del polpriklopnika, ki je pristal na travnatem pobočju in zadel v odtočni kanal, pri čemer je iz vozila padel 11-letni otrok in na kraju umrl.

»V soboto smo v tragični nesreči izgubili našega Tjašeka. Tvoj nasmeh je telovadnico zmeraj napolnil s pozitivno energijo in veseljem. V naših srcih boš zmeraj z nami na igrišču. Iskreno sožalje družini!« so na družbenem omrežju nadvse žalostno novico objavili predstavniki Košarkarskega kluba Ajdas Lenart, ki so tako ostali brez mladega, 11-letnega košarkarja iz okolice Lenarta.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.