Tudi papeža testitirali na koronavirus! Na Hrvaškem že 9. okužba!

ukrepi

Koronavirus pustoši po Evropi. Največ okuženih je v Italiji. imajo kar 2036 primerov okužb, na Hrvaškem pa beležijo že 9. okužbo.

Papež Frančišek ni okužen

Na koronavirus se je testiral se je tudi papež Frančišek, ki je zaradi bolezni prejšnji teden odpovedal vse obveznosti. Iz Vatikana so prejšnji teden sporočili, da se poglavar ne počuti dobro in da ima prehlad. Imel je tudi vročino in je kašljal. Odpovedal je več avdienc, stanje pa se mu ni in ni popravilo. Zaradi strahu pred novim koronavirusom so ga testirali, izvid pa je bil negativen.

Zaradi izbruha koronavirusa je po vsem svetu umrlo že več kot 3100 ljudi, več kot 90.000 jih je zbolelo. Prve primere okužbe so potrdili v Savdski Arabiji, Tuniziji, Maroku in Senegalu.  Najhujši izbruh so zabeležili v Iranu, Italiji in Južni Koreji. Epidemija koronavirusa grozi tudi ZDA, kjer se je število smrtnih žrtev povzpelo na šest ljudi.

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.