Tudi v času koronavirusa Kučan “klobasa” neumnosti?

Milan-Kučan
Milan Kučan, Zajem slike: Nova24.tv

Dejstvo je, da je novi koronavirus med nami. Zaradi njega ljudje zbolevajo, izgubljajo službe in tudi umirajo.

Tudi v času koronavirusa Kučan “klobasa” neumnosti

Vplivneži, ki rušijo napora zdravstva so v teh dnevih še posebej aktivni. Pa nebi smeli biti. V Sloveniji  smo tako priča neupoštevanju sprejetih ukrepov ter celo pozivom k kršitvam vladnih odlokov.

Milan Kučan, ki je imel intervju v Delu, natančneje v prilogi Ona Plus, je eden takih vplivnežev. V intervjuju je dejal tudi: “Bolezen je resna in zahteva odgovorno ravnanje vseh nas. Problem pa je, da vlada izrablja virus za ustrahovanje, saj je s prestrašenimi ljudmi veliko lažje manipulirati. Počne stvari, ki z varovanjem pred boleznijo nimajo nobene zveze.”  Res neverjetno, da o tem govori prav Kučan, zadnji predsednik zveze komunistov.
Naj poudarimo, da je Milan Kučan dolgoletni politik z močnim vplivom in imajo njegove “nespametne” izjave, lahko negativne posledice na življenje državljank in državljanov Republike Slovenije. Glede na njegovo starost bi ga utegnil koronavirus kar močno “zdelati”, zato bi bilo boljše, če bi nehal klatiti neumnosti in bi se zaprl v hišo.

vir. Utrip Ljubljane

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.