Twitter pregoreva! Jezni uporabniki so povedali par krepkih Kučanovemu zetu Branimirju Štruklju!

branimir štrukelj
branimir štrukelj, SLIKA: nova24TV

Kućanov zet, levičar v polnem pomenu besede, glasen nasprotnik vlade Janeza Janše in človek, ki nasprotuje vsemu kar je “desno,” in bogati sindikalist. To je Branimir Štrukelj!

Branimir Štrukelj razjezil uporabnike družbenih omrežij

Za Štruklja je značilno vpitje in hujskanje njegovih ljudi, ki mu, kot leve ovčke šolniki pridno sledijo. Kar počne danes, je počel tudi v času druge Janševe vlade, ko so s pomočjo ulice in medijsko podporo rušil demokracijo. Sicer pa je Štrukelj levičar, ki nima nobene zveze s socialo, temveč je del privilegirane elite in v primerjavi z javnimi uslužbenci iz vzgoje, izobraževanja, znanosti in kulture, ekstremno premožen. Piše Demokracija!

Štrukelj se večinoma bori predvsem za lastne privilegije, njegova plača pa je močno presegla povprečno slovensko plačo. Štrukelj namreč že leta velja za enega najbolje plačanih funkcionarjev v državi, saj njegova plača po informacijah portala Demokracija, šteje več kot 5.000 evrov mesečno, seveda pa je treba k temu prišteti še razne honorarje, sejnine in podobno. Ni čudno, da je Štrukelj, zaradi tako visokih prilivov, pravi nepremičninski mogotec.


Jezni “tviteraši” napeli Štruklju par krepkih!

A njegovo ščuvanje je nesramno in nevarno početje, je pripomnil Janez Janša. Pa tudi drugi uporabniki družbenih omrežij niso ravno skoparili z besedami:

Nekaj so priporočila, nekaj pa je hujskanje. In tega smo pri Štruklju že nekaj časa navajeni. A tu ne gre samo zato. gre za posmeh zdravnikom, gre za ogrožanje zdravja ljudi in gre za načrtno spodkopavanje ukrepov, ki so namenjeni zajezitvi koronavirus. Podlo, celo za Branimirja Štruklja. Kučanova šola, ni kaj!

MG


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.