Ubogi Kučan že joka? Stranki SD sporoča: “Kar so si skuhali bodo pojedli!”

Milan Kučan, "borec" z najvišjo pokojnino!"

Kongres stranke SD, se očitno ni končal po željah še vedno aktualnega komunista Milana Kučana. Zmagal je namreč Matjaž Han, katerega Kučan, niti slučajno ni podpiral.


Stranka Socialnih demokratov po sobotnem maratonskem volilnem kongresu, na katerem je bil za novega predsednika stranke izvoljen dolgoletni član SD in aktualni minister za gospodarstvo Matjaž Han, obrača nov list. Han je po izvolitvi dejal, da je “resnično pripravljen, da po velikih ljudeh, ki so v preteklosti že vodili SD, pelje stranko naprej”.

A leporečenja, obljub in laži smo že vajeni od takšnih in drugačnih predsednikov in predsednic te stranke. Spomnimo se samo laži nekdanjega predsednika Dejana Židana, še posebej pa so se nam je vtisnile v spomin laži Tanje Fajon, o “nenormalni” zdravstveni reformi.

Novi predsednik Stranke SD, Matjaž han, pa očitno ni bil najbolj povšeči zadnjemu komunistu Milanu Kučanu, ki očitno nima sreče pri spreminjanju šefov ponosnih naslednikov. Novinarju Vladimirju Vodušku je po dolgem vztrajanju le namenil par besed:

“Nič ga ne komentiram, jaz nisem član stranke in to ni moja zadeva”.
Niste član stranke?
“Ne, To ni moj problem”
Kaj pa to,  namigovanja, da ste vi podpirali Milana Brgleza?
“Nobenega nisem podpiral. Ne, noben’ga, ne. Pravim, da če bi bil član stranke, bi se še s tem ukvarjal, zdaj pa ne. Pravim, to ni moj problem. Kar so si skuhali bodo pojedli,” je  dejal zadnji komunist.

Očitno so že minili časi, ko je Kučan imel vse pod nadzorom.

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
6.2km/h
40%
24°C
26°
22°
24°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.