Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

Sobota in nedelja sta rezervirana dneva za člane in podpornike Slovenske demokratske stranke (SDS) iz Maribora in okolice. Potekalo bo namreč regijsko srečanje članov članic in podpornikov stranke.


Za članice in člane Slovenske demokratske stranke bo vikend, ki prihaja zelo prijeten. Obetata se kar dva dneva prijetnega druženja in sklepanja novih prijateljstev. Poleg tega se bodo članom predstavili tudi kandidati za Evropske poslance.

V soboto 20. aprila se bodo na srečanju zbrali člani Slovenske demokratske stranke Maribor na hipodromu v Kamnici. Poleg prijetnega druženja in kratkega kulturnega programa, ter glasbo v živo, se bodo članom predstavili tudi kandidati za Evropskega poslanca. Tako bodo v Kamnici, Franc Kangler, Milan Zver in Karin Planinšek. Program se bo začel ob 12. uri.

SREČANJE ČLANIC IN ČLANOV SDS MARIBORSKE REGIJE BOMO NEPOSREDNO PRENAŠALI NA PORTALU E-MARIBOR.SI!

V nedeljo , 21. aprila, pa bo srečanje članov podravske regije, ki bo tokrat potekal v Račah, v večnamenski dvorani Prostovoljnega gasilskega društva Rače, Ptujska cesta 15, Rače. Kot kandidati za Evropskega poslanca. pa se bodo v Račah predstavili, Romana Tomc, Franc Brezni in Alenka Forte. Program se bo začel ob 12. uri.

SREČANJE ČLANIC IN ČLANOV SDS PODRAVSKE REGIJE BOMO NEPOSREDNO PRENAŠALI NA PORTALU E-MARIBOR.SI!

 

VREME

Maribor
delno oblačno
55%
5.7km/h
40%
25°C
27°
23°
25°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
17°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.