Ukradel blagajno in pobegnil kar peš

slika je simbolna

Včeraj je neznani storilec vstopil v eno do trgovin v Mariboru, izkoristil odsotnost lastnika in vstopil v pisarno. Tam je na mizi našel in odtujil kovinsko prenosno blagajno z denarjem.

Z blagajno je pobegnil proti Koroški cesti v Mariboru, a ga je lastnik trgovine opazil, stekel za njim, ga dohitel in mu blagajno odvzel. Tako si neznani storilec ni uspel  iz blagajne ničesar prilastiti, je pa poškodoval ključ le-te. Po dejanju je odšel neznano kam, saj ga lastnik ni zadržal.

Neznani storilec je moški, star okoli 50-55 let, visok 180-185 cm, kratko postriženih sivih las, oblečen v modre kavbojke, modro trenerko s črtami na rokavu, črne športne copate in na glavi nosi kapo s »šildom«, modre barve.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.