Umrl je legendarni novinar in komentator Televizije Slovenija Tomaž Lajevec

Tomaž Lajevec, slika: Primorske novice

V 83. letu je umrl dolgoletni novinar in komentator Televizije Slovenija Tomaž Lajevec, poroča portal MMC RTV Slovenija.

Kot še poroča MMC, je Lajevec na nacionalni televiziji delal od leta 1978 in vse do upokojitve leta 2003. Bil je dolgoletni komentator, najbolj poznan po prenosih smučarskih skokov in teniških dvobojev, bil pa je tudi nepogrešljivi člen prenosov tako poletnih kot zimskih olimpijskih iger. “Spremljal je vseh 15 zmag Primoža Peterke. Serijskega skakalnega šampiona je pospremil do dveh velikih kristalnih globusov,” so še zapisali na MMC.

Tako je komentiral skoke v Planici

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.