Upokojenci na shod tudi za višji regres! S posebnim avtobusom tudi iz Maribora!

upokojenci

Upokojenci, na katere je pozabila vladajoča elita, so znova pripravljani na shod. Tokrat 31. maja na Trgu Republike. Pavel Rupar je dejal, da bo ta shod nekaj posebnega.

V društvu 1. oktober, ki deluje še bolj aktivno in zavzeto se pripravljajo na nov boj z oblastjo, ki ostaja gluha za njihove zahteve in pripombe. Vsi najvišji predstavniki oblasti so pojedli besedo. Zato se bodo upokojenci ponovno zbrali na naslednjem shodu. 

Upokojenci se ne delimo na leve in desne za “inštitut 1.oktober” so vsi enaki, za vse je ista pravica!!

Sušnik je tiho!! Golob je tiho!! Četićkovićeva je tiho!! Pirc Musar je tiho!! Klakočar Zupančič je tiho!! Medenjak Maroltova je tiho!!! Zakaj sploh ste??? Sami zase?

V imenu upokojenk in upokojencev v “inštitutu 1.oktober” zahtevamo dvig regresa za upokojence fiksno 300 eur za vse!!! dr. Golob, politiki polni lepih obljub in besed! Napadite me, pljuvate me, ignorirajte me.. ne zanemarjajte pa ljudi, ki so si zaslužili boljše življenje!! Ne zanemarjajte nas!!!

Tudi iz Maribora bo na shod odpeljal posebni avtobus. In sicer 31. maja ob 12.30 izpred Planeta Tuš. Rezervacije mest sprejemajo na 070 772 260!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.