Urška Klakočar Zupančič, “razpičena”? Golob ji ne dviguje telefona.

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, je zagotovo ena najslabših predsedujočih Državnega zbora, Sicer pomembnega telesa slovenske politike.

Nedorasla svoji funkciji Urška Klakočar Zupančič, ni postala predsednica parlamenta kar tako. Zagotovo je temu botrovala dobra (trda) vez med Robertom Golobom in njo. Nenazadnje je bila z njim tudi, ko se je stranka ustanavljala. Lahko bi rekli, da sta bila z Golobom (pre)tesna sodelavca in da Urška ni hotela nič pustiti naključju. Nekateri, ki Urško dobro poznajo, naj bi Goloba celo svarili pred njo, da bo zakuhala številne afere in naj jo ne pusti preveč blizu. In še res je. Tudi zaradi nje priljubljenost stranke pada, zaupanje ljudi v Gibanje svoboda pa je vse manjše. Plesanje pred častno četo, mahanje ljudem, kot bi bila obsedena, letenje s falconom na silvestrski koncert na Dunaj, posvajanje opic v Afriki, petje brez posluha na partizanskih proslavah in še bi lahko naštevali. Da o njenem aristokratskem vodenju sej sploh ne govorimo. Nič čudnega, da je zataknilo tudi pri predsedniku vlade.

Ima pa Urška Klakočar Zupančič, nov problem. Imenuje se Tina Gaber, nova Golobova ljubica. Po vstopu Gabrove v Golobovo življenje, je tako fajn počilo tudi na relaciji med Golobom in Urško, saj naj bi bila vanj čisto zaljubljena. Piše Požareport. Zdaj Urška baje tudi ne more več do njega, niti telefona ji ne dvigne. O tem se je ob neki priložnosti v državnem zboru potožila tudi Janiju Predniku, vodji poslanske skupine Socialnih demokratov, češ, glej, Jani, Robi ne dviguje telefona. Potem pa Prednik pred njo pokliče Goloba, in Golob se mu oglasi.

Mogoče nebi bilo slabo, če bi Urška ostala kar pri opicah v Ugandi?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.