V četrtek na ulicah ponovno upokojenci, tudi pred RTV! Posebni avtobus iz Maribora!

Pavel Rupar pred RTV, slika e-maribor.si

V četrtek, 25. aprila, bodo Ljubljano spet preplavili upokojenci, ki bodo zasedli Trg Svobode, še prej pa se bodo Štajerci zbrali pred RTV in zahtevali odstop vodstva.


kot je zapisal Rupar, V četrtek bomo prosili za sonce!! Vsekakor bo v Ljubljani sijalo in grelo, neglede na pojave na nebu! Ker bomo mi tam, polni energije, veseli, ker bomo prijatelji skupaj odločni in pogumni, ponosni in vztrajni!

Organizator sporoča: Ne glede na vreme se oblecite primerno, PROSIM PRINESITE ZASTAVE, PONOSNO SRCE, UPORNOST IN VOLJO!! Tudi kakšno šilce domačega, če želijo legalizirati marihuano, bomo tudi mi popili slovensko domače!! Zmerno seveda!

“Želel bi zopet slišati frajtonarice, videti narodne noše. Upam, da vas morebitno slabo vreme ne odvrne od udeležbe, sicer pa sem prepričan, da bo ravno takrat, ko bo shod posijalo sonce, da bo zopet lepo!! Kot vedno se bomo vedli slovensko, kulturno, brez nevšečnosti in provokacij, bomo pa pozorni na druge, ki bodo pomešani med nami, da bi zopet naredili packarije, nas pa obsodlili neprijetnosti! To pot bo nameščenih več kot 20 kamer, večina jih je že! Bodite brez skrbi, zmagati mora pravica, poštenost, zmagati mora SLOVENIJA,” je zapisal vodja shoda Pavel Rupar.

Shod se bo ob 15. uri začel na Trgu republike, še prej ob 14.30. pa se bodo upokojenci iz Štajerske zbrali pred RTV in zahtevali odstop vodstva RTV. Skupaj se bodo potem odpravili do Trga republike, kjer se bo začel kulturni program. poleg že tradicionalnih govornikov bo osrednja gostja mlada Zala Tomašič, glasbeno točko, pa bo popestril Marijan Smode.

Na shod bo tudi iz Maribora odpeljal posebni avtobus, ob 12.20 izpred Planeta Tuš na Studencih. Avtobus bo ustavljal tudi v Hočah in Slovenski Bistrici. ORGANIZATORJI SPOROČAJO, DA JE NA VOLJO ŠE NEKAJ PROSTIH MEST. Vse informacije pa dobite na 070 442 558.

Neposredni prenos s shoda bo tudi tokrat na portalu e-maribor.si. Shod bomo spremljali že od 14.30. ure pred RTV, ter vse do Trga republike, kjer bomo prenašali tudi osrednji shod.

VREME

Maribor
pretežno oblačno
84%
2.2km/h
83%
13°C
14°
12°
12°
Sat
13°
Sun
13°
Mon
13°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.