V Mariboru cepljenje tudi na Jezdarski ulici! Oglejte si termine cepljenja!

cepljenje
slika je simbolna

V Mariboru se lahko proti covidu-19 cepite v UKC (med tednom od 8. ure do 14.45, v soboto in nedeljo pa med 8. in 16. uro), ter tudi v Zdravstvenem domu Maribor.

Novo cepilno mesto na Jezdarski ulici v Mariboru

S ponedeljkom se je preselila tudi lokacija cepljenja iz Ulice talcev 5, se je cepilno mesto preselilo v Jezdarsko ulico, v prostore, kjer je do nedavnega obratovala Zdravstvena postaja Tabor. Tam poteka tudi hitro testiranje.

CEPLJENJE NAROČENIH PACIENTOV: Ker se v Zdravstvenem domu Maribor želijo izogniti čakalnim vrstam, zainteresirane vabijo, da se na cepljenje naročijo preko spletnega portala Zvem ali pokličejo na 02 22 86 200, po vzpostavitvi telefonske zveze pa je treba pritisniti številko 1. O datumu in uri cepljenja vas bodo nato obvestili preko SMS-sporočila. Cepljenje naročenih pacientov poteka ob ponedeljkih in četrtkih od 8. do 12. ure, ob torkih, sredah, petkih od 15. do 19. ure, ob sobotah od 14. do 19. ure. Opažajo, da se v zadnjih dneh povečuje število naročenih.

CEPLJENJE NE NAROČENIH PACIENTOV: Cepljenje nenaročenih pacientov je mogoče ob ponedeljkih in četrtkih od 14. do 19. ure, ob torkih, sredah, petkih in sobotah pa od 8. do 13. ure. Pacienti imajo možnost izbire med cepivoma Pfizer/BioNTech in AstraZeneca. Cepljenje s cepivom Moderna je na voljo samo ob torkih in petkih.

TESTIRANJE: Že od konca oktobra na novi lokaciji v Jezdarski ulici poteka tudi testiranje s hitrimi antigenskimi testi na covid-19. Testirajo od ponedeljka do četrtka od 7.30 do 10. ure in od 10.45 do 19. ure, ob petkih od 7.30 do 10. ure in od 10.45 do 18. ure, ob sobotah in nedeljah pa od 8. do 12. ure.

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.