V Mariboru ponovno protest! Tokrat je na delu tudi policija ki popisuje ljudi!

SLIKA: Maribor24

Manjša skupina ljudi se je tudi tokrat zbrala v Maribor na protestu proti ukrepom zaradi koronavirusa.

Nekaj 100 “zanikovalcev” virusa spet v Mariboru

Pregreto ozračje je to lepo velikonočno nedeljo ponovno na plano spravilo covid zanikovalce v Mariboru, ki so ponovno brez maske ali zaščitne razdalje protestirali proti ukrepom, katere je za zajezitev koronavirusa sprejela vlada. Na našem portalu smo že večkrat opozarjali, da se z virusom ni za igrati in da je stvar mnogo preresna. A nekaterih to ne izuči.

Protestniki, ki so bili seveda brez mask in varnostne razdalje, so s seboj prinesli zvočnik in nekaj jih je poprijelo za mikrofon. V govorih so poudarjali nestrinjanje z ukrepi in cepljenjem. No tokrat je bila policija bolj delavna, kot včeraj in je protestnike popisovala na licu mesta. Samo včeraj v soboto je bilo v Mariboru kar 50 novo potrjenih primerov koronavirusa, poleg tega ima Maribor kar 798 aktivnih primerov okužbe.

PM

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.