V noči na soboto, so imeli gasilci polne roke dela

foto: Gasilska brigada Maribor

Gasilci Gasilske brigade Maribor mesto niso imeli mirne noči.

  • Najprej so posredovali ob 18.30 je v centru mesta na Kosarjevi ulici v Mariboru zagorelo v stanovanjskih prostorih. Posredovali so poklicni gasilci GB Maribor in gasilci PGD Maribor – mesto. Ogenj jim je uspelo pogasiti, prezračili so tudi prostore. Reševalci Nujne medicinske pomoči Maribor pa so oskrbeli lastnika, ki se je nadihal dima in so ga prepeljali v UKC Maribor.
  • Okoli 22. ure so v neposredni bližini poslovne stavbe v Cankarjevi ulici v Mariboru goreli trije zabojniki za smeti. Takih požarov je bilo zadnje čase v Mariboru kar nekaj. Poklicni gasilci Gasilske brigade Maribor so požar pogasili. Del stavbe je poškodovan, zabojniki pa so uničeni.
  • Je bilo pa zaradi požara zabojnikov potrebno pregledali in prezračili poslovne prostore stavbe na Cankarjevi ulici in v njej vklopiti prezračevalni sistem, saj se je vklopil alarm za prisotnost dima. Stavba je zato delno poškodovana.

Previdno z ognjem, nesreča nikoli ne počiva!

mz

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.